Appartement in hartje Middelburg

Omschrijving

Dit is je kans om in een voormalig VOC pakhuis uit 1651 in het centrum van Middelburg te wonen. De combinatie moderne inrichting met authentieke elementen uit het verleden zorgt voor een zeer aangename woonomgeving. Het prachtige pand ligt direct naast de Oostkerk en is verdeeld in verschillende volledig nieuw ingerichte kamers en appartementen.

Deze modern ingerichte gemeubileerd appartement komt vrij die voorzien zijn van alle gemakken met gemeenschappelijke, volledig ingerichte keuken, ruime badkamer en los toilet. De sfeer, de authentieke kenmerken, gecombineerd met de strakke indeling, maken dit tot een bijzondere plek om te wonen. Let op: Dit is geen studentenhuis.

Borg bedraagt 1 maand huur incl. servicekosten, geen administratiekosten.

Ten aanzien van de juistheid kan door R.F. Vastgoed Consultancy geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum
Aanvaardingsdatum
2022-06-01

Financieel

Huurprijs
€ 1195,-
Servicekosten
Borg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Indeling

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1

Extra's

Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage
Parkeren
Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Foto's

Ligging

Bezichtiging inplannen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.